mutattak be, először ott volt a frissített kis nyílás, majd a Clubman Estate, valamint a BMW tulajdonában lévő márka feltárta a vadonatúj kis honfitárist. Ez a második generációs honfitárs, mert a Mini újjászületése, valamint a legjelentősebb autók és teherautók, amelyeket a cég valaha előállított. A múlt hónapban először láttuk a hivatalos fényképeket, ám most már a 2016 -os LA Autószalonon való show -ra ment.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az új countryman februárban jelenik meg az Egyesült Királyságban, az árak pedig 22 465 £ -tól kezdődnek, és 28 430 fontot jelentenek. A CAR READ REAW lehetőséget kapott arra, hogy megnézze az új honfitársat, aki közel áll a Small UK termékvezetőjével, Nicolas Griebnerrel. Elmagyarázta nekünk a nagykereskedelmi kereszteződés módosításait.
„Amit igazán akartunk az új stílusban hangsúlyozni, az a robusztus és a keménység volt. Ez egy autók és teherautó, amelyben tapasztalata van ” – mondta.
• A legjobb kereszteződések, valamint az eladó kis SUV -k
Annak ellenére, hogy egy új platformra költözött, a stílus továbbra is „felismerhetően mini”, Griebner szerint. A módszer szerint ez azt sugallja, hogy az alapok nem változtattak sokat – azonban nagyon sok új részlet van.
25

Az új countryman 200 mm-rel hosszabb, és 30 mm-rel nagyobb, mint korábban, mivel egy osztályba lép a C-szegmensbe. Ez az Audi Q2 és Q3 között helyezkedik el méretük szempontjából – valamint ezek az autók és teherautók az elsődleges riválisai – mondta Griebner. Ennek eredményeként ez a legnagyobb kicsi; A 75 mm-es tengelytáv 50 mm-rel sokkal több hátsó lábtér, valamint 100 liter kiegészítő csomagtartó, 450 liter vagy 1 309 liter, az ülések összehajtásakor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.