kiderült, hogy az Egyesült Királyság összeomlás-készpénz-hotspotjait fedezték fel, amikor Birmingham a tőzsdei helyszínen szerepel, mint az ilyen típusú járműbiztosítási fedezeti csalások legnagyobb prevalenciája.
A Crash for Money egy olyan típusú biztosítási fedezeti csalás, ahol a bűnözők szándékosan balesetet okoznak, gyakran úgy, hogy autóik fékére csapnak egy gyanútlan sofőr előtt, valamint a sérülések és a sérülések bejelentése. Ezek a sémák nem mindig tartalmazzák a tényleges ütközéseket – az autók megsérülhetnek a zárt ajtók mögött, valamint a teljesen kidolgozott baleseteket.

Spike a közúti balesetekben 10 perces esti időszak alatt

Birminghamnek nemcsak a legrosszabb adata volt, azonban az Egyesült Királyság 10 legfontosabb irányítószáma, a legelső három – B25, B34, valamint a B8 – mind Anglia második városában voltak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Manchester a második helyen állt a helyek általános felsorolásán, ahol a leginkább összeomlik a készpénz-rendszer, London pedig a harmadik, valamint a negyedik Luton. A Birminghamben kívüli legrosszabb magántulajdonkódok Bradfordban, Walsallban, Blackburnben és Romfordban voltak.
Az adatok a biztosítási fedezeti csalások irodájának (IFB) elemzéséből származnak, amelynek 2,7 millió gépjármű-biztosítási fedezete 2019. október 1-je között, valamint 2020. december 31-én nyilatkozott az Egyesült Királyságban. For-cash sémák.
Ezeknek a csalásoknak az áldozatai megsérülhetnek, és a zsebéből is kimaradhatnak, sok helyzetben, amelyek elveszítik a Büntetés bónuszait. A bűncselekmény szintén évente 3 milliárd fontot fizet az Egyesült Királyság fogyasztói számára.
Az IFB nemrégiben foglalkozott a Londoni Városi Rendőrség biztosítási fedezeti csalás-végrehajtási osztályával, hogy megtalálja és elítélje egy birminghami székhelyű csalót, aki sokkal több mint két évig ilyen típusú csalásokat hajtott végre.
Annak megakadályozása érdekében, hogy a betegek pénzrendszeri balesetbe kerüljenek, a sofőröket arra ösztönzik, hogy szem előtt tartják a normál megállási távolságot: Két másodperc szárazon, négy másodperc nedves és 20 másodperc is, ha jég vagy hó van az úton.
Az autósoknak szintén tudatában kell lenniük a körülöttük lévő szokatlan vezetési viselkedésnek, emlékezve arra, hogy a csalók motiválhatják őket egy csomóponton való kihúzásra, vagy akár letilthatták a féklámpákat. Ha az ütközésbe, valamint a másik jármű utasai is szerepelnek, úgy tűnik, hogy eltúlozza a sérüléseiket, vagy átadja neked a biztosítási fedezet részleteinek előzetesen írott listáját, ez azt sugallhatja, hogy csalók.

Bármilyen gyanús tevékenységet be lehet jelenteni az IFB cheatline -nak a 0800 422 0421 telefonszámon.
Kattintson ide közvetlenül az információkért, hogyan lehet legyőzni a biztosítási fedezet csalások csalásokat ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.