A Mercedes eltávolította az AMG Line Trim-et a GLC SUV felállásából, az új modellekkel jelölt AMG Night Edition most eladó.
A GLC AMG Night Edition 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket, frissített első és hátsó osztókat, felülvizsgált radiátorrácsot, új oldalsó szoknyákat, új tetősíneket és elektromosan összecsukható szárny tükröket tartalmaz, természetesen mind fekete színben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb SUV -k és 4×4 -es vásárlás
A standard felszerelés magában foglalja a LED fényszórókat, a panorámás napfénytetőt, a fűtött első üléseket, az aktív jármű -parkolási segédprogramot, a hátoldalú kamerát, a fekete bőr kárpitját, az automatikus klímaberendezés és a környezeti világítás 64 színű választékot.
További kiegészítők közé tartozik a fekete hamu fa burkolata, a visszapillantó tükör automatikusan tompítása és az opcionális vörös ülés övek.
További 2450 fontért az ügyfelek specifikálhatják a Premium Plus csomagot, amely magában foglalja a kulcs nélküli belépést és az indítást, a Chrome ajtófogantyúkat, a Burmester Stereo -t és a Mercedes Comand Infotainment rendszert.
Az árak 41 315 £ -tól kezdődnek a belépő szintű GLC 220D 4Matic esetén, 42 470 fontra emelkedve a 250D-re. A benzinüzemű GLC 250 4Matic az AMG Night Edition Guise-ban is elérhető 41 515 fontért.
A szembesített Mercedes GLC a jövő év végén esedékes a bemutatótermekben, új hibrid technológiával és frissített belsővel.
Vessen egy pillantást a frissített Mercedes GLC legújabb kémképeinél …

Leave a Reply

Your email address will not be published.