egy olyan világban, ahol ilyen hosszú ideig töltünk e-mailek, szövegek, tweetek és hozzászólások gondozásával Detroitban ezen a héten az új Connectivity Tech -re nézve, amely idén később érkezik a Vauxhalls -ba – új technika, valódi emberi szempontból.
• GM OnStar: A csatlakoztatott autók és teherautók technológiájának jövője
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A kapcsolat a hatalmas csatatér az autók és teherautók gyártóinak, valamint a Vauxhall tulajdonos, a GM állítása szerint az OnStar rendszerével élvonalban áll.
Valójában, amikor elkaptam a GM vezérigazgatójával, Mary Barra -val (fő kép), üzleti vállalkozását „autóipari innovációs társaságnak” írta le.
A GM nagymértékben fektetett be az OnStarba, és a szívében az emberi operátorok. Persze, a GM riválisai rendszerei sok hasonló dolgot fognak tenni, azonban az autóban lévő zavaró témával és a hangvezérléssel még felzárkóznak a valódi világba, és képesek beszélni egy valódi emberrel, aki mindenki számára hozzáférést kapott, aki mindenki számára hozzáférést kap. Az autók és teherautó innovációja frissítő változás.
Furcsa érzés lehet azok számára, akik úgy tűnik, hogy mindent megtesznek a beszélgetés megakadályozása érdekében, bár a gomb megnyomása, valamint valakivel való beszélgetés könnyebb és biztonságosabb, mint a hang- vagy nyomógomb -menükkel való küzdelem. Különösen akkor, ha felajánlják, hogy foglalást készítenek, vagy küldjenek Önnek egy utalványt, amelyet a rendeltetési helyén használnak.
Szerencsére Barra megnyugtatta, hogy nem minden a tech -ről szól, valamint pontosan, hogy a GM autók meghajtója továbbra is létfontosságú. “Nincs oka annak, hogy nem csinálhat olyan csodálatos terméket, amelyet szórakoztató vezetni, valamint olyan áttörési technológiákkal, amelyek értéket és izgalmat fognak elérni a WOW élményben” – mondta.
A GM brit karja jelenleg erős, valamint a Barra terveinek kulcsa. Azt írta le, mint egy „hős márkát”, amely „megközelíthető és érzelmi is”. Az OnStar kulcsfontosságú ehhez, csakúgy, mint az idei új Astra – egy autók és teherautók, amelyek valószínűleg vezethetik a módszert az innovációs fronton.
Olvassa el az OnStarról szóló funkciónkat itt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.