Ez a Facelifted Renault Twingo, egy felülvizsgált motorválasztékkal, sokkal több testreszabási lehetőséggel, valamint infotainment frissítésekkel. Mivel azonban a városi autó rossz teljesítménye az Egyesült Királyság piacán, ezt az átdolgozott formatervezést nem kínálják az Egyesült Királyságban.
A Renault ellenőrizte, hogy a második generációs TWINTO -t kiküszöbölik -e az Egyesült Királyság bemutatótermeiből, amikor a tartózkodási készletet eladták.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• 2015 Renault Twingo Review
A stílus-felülvizsgálatok magukban foglalják az átalakított első lökhárítót, a friss C alakú LED nappali futófényeket, egy új hátsó lökhárítót, egy 10 mm-es alacsonyabb utazási magasságot, valamint egy motorbeviteli gombócot a bal oldali bal oldali negyed panelen, amelyet korábban csak a „sport” minták számára tartottak fenn. Két további színválasztékot is kínálnak, valamint a LED -es fényszórók már a tartományban.
Belül a facelifted Twingo új sebességváltó-knobot kap, sokkal több tárolóhelyet, valamint egy átalakított középső konzolot két USB-portdal, valamint egy audio-csatlakozóval. Ugyancsak egy új, hét hüvelykes infotainment rendszer jellemzői, az Apple CarPlay, az Android Automobile, valamint a Renault új Simple Link rendszerének támogatásával.
Az új szoftveralkalmazás viszonylag alapvető fontosságú lesz a kiadáskor, bár a Renault azt jelenti, hogy felülvizsgálják a Twingo élettartamát, támogatást adva a TomTom navigációhoz, valamint a Google helyszínekhez a „Air-frissítések” segítségével.
A tulajdonosok szintén a belső színes testreszabási lehetőségek széles választékát kapják a kimenő Twingo -nál. A műszerfal, a lég-érzéki környezet, a kormánykerék betétek, valamint a Gear-Stick Gaiter számára piros, sárga vagy fekete díszítés lehetőséget kínálnak. Ezenkívül az ülés varrása megegyezik a választott színvel.
8

A kimenő modellhez hasonlóan a Twingo fenntartja a hátsó motoros, hátsókerék-meghajtó elrendezését. A motorfajta azonban felvonót kap egy új, kevésbé hajtású, 1,0 literes, természetesen szívható háromhengeres, 63 lóerővel, valamint 95 nm nyomatékkal. Ez az új alapmodellként fog működni, míg a kimenő modell motorjai kisebb teljesítményt fognak elérni
A Renault Old SCE 70 motorja további 5 lóerővel rendelkezik, míg a régi TCE 90 újabb 4 lóerőt kap, és az általános kimeneteket 74 lóerőre, valamint 94 lóerőre. Az összes mintát csak ötfokozatú kézikönyv-sebességváltóval kínálják, kivéve az új TCE 95-et, amelyet hatfokozatú automatikusval lehet megfogalmazni.

Még nem erősítik meg, hogy az elegáns Twingo GT visszatér -e az autó második generációjához, csakúgy, mint a megértett tartomány európai árazási információi.
Mi a véleményed a Renault Twingo eltávolításáról az Egyesült Királyság piacáról? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.