Wintertime a sarkon van, de az apróság már felkészült a tavaszi napra, új Tiny Cooper kabriójának bemutatásával. A 2016. márciusában eladásra állítva az új apró csepp teteje 18 475 fontot fog fizetni, ami 750 fontot jelent a kimenő autóhoz képest, és jól megnéztük a 2015-ös Tokiói Autószalonon lévő apró standon. –
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Noha ez meredeknek tűnhet a 15 295 DS 3 Cabrio mellett, arra számítunk, hogy egy belépő szintű „egy” változat 2016-ban később indul, és lezárja a rést. Jelenleg a háromsávos apró kabrió tartomány a Turbo benzin-Cooper, a Turbo Diesel Cooper D (20 225 £ -tól kezdve) és a Cooper S variánsát (22 430 £ -tól) 189 lóerővel rendelkező 2,0 literes turbófeltöltős benzinmotorból áll. Noha egy szuper forró apró kabrió JCW-tesztelést is észleltünk, amelynek később 2016-ban kell megérkeznie.
• A legjobb kabrió, hogy most kaphassam
Korábban kémkedtünk a harmadik generációs cseppcsepp apróra, így a megjelenése nem meglepő. A jelenlegi apró nyílás alapján, amely a tavaly elindult, a kabrió egy ismerős sziluettet vág le, de a kimenő autóhoz képest nagyméretű, teljes körű. 98 mm -rel hosszabb és 44 mm szélesebb, mint az utolsó Cabrio, de csak 1 mm -rel magasabb. A 28 mm-es hosszabb tengelytáv azt jelzi, hogy az összes utas számára növelt lábtér és a hátul 36 mm-es sokkal térdterem. A Mini sokkal több helyszínt igényel, mint korábban, de a hátsó ülések még mindig szigorúan kettőnél vannak.
33

Szerencsére a jobb csomagolás azt jelzi, hogy az apró csizma 25 % -kal, 215 literre, vagy 160 literre nőtt a tetőfedéssel. A Bootlid még mindig alulról van csuklva, és egy osztott farkat ad, amely akár 80 kg-ot is támogat, és a jobb hozzáférés érdekében nyitó felső fedélzetet tud támogatni. Egy extra adag praktikusság érdekében a hátsó ülések alapkivitelben oszlanak meg.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published.