A Volkswagen két új, VW Scirocco mintát tett ki, maroknyi kozmetikai frissítéssel, 550 fontért, sokkal több, mint az egyenértékű alapkocsik.
A Scirocco GT Black Edition és a Scirocco R-Line Black Edition a GT és az R-Line Trim szinteken alapul, bár a neve, ahogy a neve is sugallja, néhány fekete külső kiegészítő.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A fekete könnyűfém kerekek, a fekete kontrasztú tető, a fekete ajtó tükrök, a fekete hátsó spoiler, valamint a 90 % -os színezett (ez is fekete, akár én is), a hátsó ablakok alapvetőek mindkét speciális kiadású autóban. A GT kialakítás 18 hüvelykes ötvözeteket kap, míg az R-vonal nagyobb 19 hüvelykes felniket kap.
• Volkswagen Scirocco R 2014 Review
A Scirocco GT SAT-NAV-val, klímaberendezéssel, első ködlámpákkal, parkolóérzékelőkkel, „kockás zászló” kötőjelekkel, valamint fémpedálokkal, valamint a Part-Alcantara ülésekkel, valamint a belső díszítéssel rendelkezik.
Mozgassa ugyanúgy, mint az R-line kialakítás, hogy sportosabb lökhárítókat, oldalsó szoknyákat, valamint karcsú lemezeket, valamint R-line kormánykeréket, kéziféket, valamint fogaskerék karját, valamint fűtött bőr sportüléseket kapjon.
• VW SCIROCCO 1.4 TSI Review
Mindkét speciális kiadású minta most egy eladás, a GT Scirocco Black Edition 23 135 GBP-től, 1,4 literes TSI motorral.
Mit hiszel a VW Scirocco Black Edition -ről? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published.