. Az Egyesült Királyságban az új járművek értékesítésének fellendülése azt mutatja, hogy 2015 -ben elengedi, és február a 36. egymást követő növekedési hónap képviseli.
A Motorgyártók Társaságának, valamint a Traders (SMMT) statisztikái szerint a múlt hónapban 76 958 új házat fedezett fel. Ez a szám 2014 februárjában 12 % -os lendületet ad.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Nagyon népszerű járművek 2015
A számadatok legutóbbi növekedését elsősorban a flotta-vásárlók vezették, bár a személyes regisztrációk szerint a vezető szerepet játszik, amikor ismét márciusba indulunk, történelmileg az autóvásárlási naptár legnagyobb hónapja.
Az egymást követő hároméves növekedést szintén nagyrészt a kínált új termékek számának, valamint a leendő vásárlók számára kínált vonzó pénzügyi ajánlatokhoz vezetik.
Ez a szokásos üzleti tevékenység volt a hónap legkeresettebb mintáinak megsemmisítésében a Ford Fiesta -val, amikor ismét a Vauxhall Corsa előtti vezetésben volt, a Vauxhall Astra pedig a harmadik helyen ül.
Mike Hawes, az SMMT vezérigazgatója elmondta: „Figyelemre méltó az új járműpiac három év folyamatos növekedése, és megmutatja az Egyesült Királyság járművekének a recesszió óta eltelt erős bizalmát.
“A 2015 -ös program során azonban egy állandóbb piacra számítunk, feltéve, hogy már hosszabb ideig tartott a következetes növekedés.”
Itt szerezze be az Egyesült Királyság nagyon népszerű járműveinek teljes összegét 2015 -ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.