A londoni polgármester az ország egész területén felszólította az autósokat, hogy „lobbizhassák a kormányt egy nemzeti dízel -scrappe rendszerre”.
Egy speciális automatikus felfedezésű interjúban Sadiq Khan kijelentette, hogy a korábbi adókedvezmények szerint dízel autókat és teherautókat vásároltak „helyesen cselekedtek”, azonban most itt az ideje váltani a dízelolajról az elektromosra. “Amit nem akarom, hogy tegyen, az, hogy visszatérjen a benzinhez” – tette hozzá Khan: “Tehát segítsen nekem lobbizni a kormánynak a nemzeti dízel -scrappázási rendszerhez.”
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• London számára feltárt selejtezési terv; Az Egyesült Királyság többi része azt javasolta, hogy tartsák be az öltönyt
2001 -ben az akkori munkaügyi kormány bevezetett egy közúti adórendszert, amelyben az alacsony CO2 -kibocsátással rendelkező autók és teherautók részesülnek az alacsonyabb adóból, és hatékonyan motiválják a járművezetőket olyan dízel autók vásárlására, amelyek kevesebb CO2 -t bocsátanak ki, mint a benzin társaik.
„Az egyik dolog, amit lobbiztam ennek a kormánynak az elmúlt években, az, hogy felismerjük, hogy a rossz családok, a kis vállalkozások és a jótékonysági szervezetek meghallgatták a korábbi kormányok, valamint a korábbi szakemberek által a dízel vásárlására vonatkozó tanácsokat. Miért? Mivel kevesebb szént hozott létre, mint a benzin ” – mondta a polgármester.
„Amit most megértünk, az igaz lehet” – magyarázta Khan -, de ők több részecskéket és NOX -t bocsátanak ki, ami veszélyes az egészségre, tehát kijelentem, hogy a kormánynak segítek ezeket a sofőröket egy nemzeti dízelolarogással. Rendszer, mivel sok szegény jövedelmű háztartás, valamint a kisvállalkozások nem tudják ezt megtenni. ”
A főváros polgármestere hozzátette, hogy ez „a rossz levegő magas színvonalának következménye, amely elsősorban a szállításból származik, hogy számtalan korai haláleset történt a városunkban”.
• London Ulez: Magyarázta az ultra alacsony kibocsátási zóna
Khan kijelentette, hogy a finanszírozás „nem ér véget az autóellenes városnak”, annak ellenére, hogy a járművezetőknek napi 24 fontot kell fizetniük, hogy csúcsidőben vezetjenek a központban, azonban ragaszkodtak: „London vége egy városnak lenni. Ez az éghajlati vészhelyzet problémájával selejtezhető ”.
A polgármester hozzátette, hogy megkönnyíti az emberek számára az elektromos vagy hidrogén energia felé történő mozogást, a gyaloglás, a ciklus mellett, valamint a tömegközlekedést.
Egyetért -e a polgármesterrel abban, hogy új scrappázrendszernek kell lennie? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.