kezdve a Volkswagen Industrial Automobiles nemrégiben jelentette be az új Kaliforniai modell árát. Mély zsebekre lesz szükség, mivel az árak 37 657 GBP -től kezdődnek.
A Volkswagen az elmúlt 60 évben, valamint az új Kaliforniában, az új T6 Volkswagen Transporter furgon alapján készített eredményt készített a lakókocsi előállítására. A kaliforniai, a strand és az óceán számára két vágási szintet határoznak meg.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az alapvető tengerparti specifikációk hét ülőhelyet, valamint négy ember számára kényelmes alvást működnek. A korábbi modellekhez hasonlóan ez a kaliforniai lakóautó manuálisan működtetett pop-up tetővel rendelkezik, hogy befogadhassa a dupla méretű ágyat.
Az óceán specifikációs modelljei 47 840 GBP -től kezdődnek, és még sokkal több berendezésre is rakhatók. Az óceán elektro-hidraulikusan működtetett pop-up tetőfedővel van felszerelve, valamint a kabin tetőfedő megvilágítással, egy teljesen működő konyhasarokkal, valamint olyan készülékekkel, mint a mosogató és a hűtőszekrény. Az óceánmodellhez szintén új irányítópultot hoztak létre, bár a strandtervezésnél többletköltséggel határozhatók meg.
A kaliforniai 2,0 literes dízelmotorokat használ három különböző teljesítmény-specifikációban, 100 és 201 lóerő között. Az összes modell fel van szerelve a Volkswagen Bluemotion innovációval a jobb üzemanyag -fogyasztás érdekében. Valójában a Volkswagen azt állította, hogy az üzemanyag -gazdasági környezetet és a kibocsátásokat akár 15 % -kal csökkentették a régi Kaliforniához képest. Különböző sebességváltókat használnak, beleértve egy ötfokozatú kézi, hatsebességű kézi és hét sebességű DSG sebességváltót. Egyes modelleken az energiát egy 4Motion négykerék-meghajtó rendszer segítségével küldjük el az útra
A Volkswagen javította az autósok biztonságát számos új autós segédeszközzel. Ide tartoznak a féksegély, valamint az ütközés utáni fékrendszer. A kaliforniai olyan biztonsági lehetőségekkel is meghatározható, mint például az adaptív sebességtartó automatika, valamint a városi vészfékezés.
Mit hiszel a Volkswagen Camper család jelenlegi kiegészítéséről? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.