A járműfinanszírozási szolgáltatók „gyilkossági kapcsolókat” telepítenek olyan ügyféljárművekre, amelyek az autót immobilizálják, ha havi kifizetések hiányoznak.
A GPS -eszközöket gyakran biztosítják a SubPrime járműfinanszírozási ajánlatok részeként a rossz hitelminősítő pontszámokkal rendelkező vásárlók számára. A modulok lehetővé teszik a hitelszolgáltatók számára, hogy távolról letilthassák a járműveket, ha a hitelfelvevők abbahagyják a munkákat a kifizetésekkel.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az immobilisereket állítják, hogy az autók műszerfal mögött telepítik. Amikor a sofőrök havi kifizetéseket végeznek, akkor egy kódot kapnak, hogy egy távirányítón keresztül bemegyek a készülékbe, hogy tartsák a jármű futását. Ha abbahagyják a fizetésekkel való lépést, a hitelező nem küldi el a kódot, és a járművet nem lehet elindítani.
• A legfinomabb járműfinanszírozási ügyletek
A STONEACRE, az ilyen rendszereket biztosító pénzügyi szolgáltató kijelentette, hogy a Kill Switch Gadget 500 % -kal csökkentette az alapértelmezett rátákat. A járműfinanszírozás egy újabb cége kijelentette, hogy a modul hasznos mutató a tulajdonosok számára, hogy lépést tartsanak a kifizetésekkel.
A pénzügyi és a lízingszövetség kimondta, hogy az immobilitókat „a piac egy kisebbsége rendkívül korlátozott körülmények között használták. Az ügyfelet mindig tudatában kell lennie annak, hogy autóját felszerelve az egyik ilyen eszközhöz – valamint azok a helyzetek, amelyekben felhasználható, betartják az FCA [Pénzügyi magatartási Hatóság] rendeleteit. ”
• A járműfinanszírozási piac egy leendő téves eladási botrányokkal néz szembe
Azonban megkérdőjelezték, hogy a modulok törvényesek -e. Graham Hill, az Ipari Pénzügyi Brókerek Országos Szövetségének igazgatósági tagja megkérdőjelezte az autó immobilizátorainak jogszerűségét.
A monetáris magatartási hatóság nemrégiben bevezette az autófinanszírozási ágazat vizsgálatát, miután beszámoltak a „felelőtlen” finanszírozási gyakorlatokról. Az FCA -nak még nem igazolta, hogy az immobilisok a vizsgálatának A -részét tartalmazzák -e
Szeretne egy immobilizátort a pénzügyi megállapodás részeként? Mondja el nekünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.