beszerzéséhez 2016. forduló frissítéseit mutatták be az Infiniti Q50 szalonra, beleértve egy új, 3,0 literes V6 benzinmotorral rendelkező, 395 BHP-vel.
Ez az új motor a Q50 -et még a legerősebb Infiniti -ként teszi – ugyanakkor azt is állítják, hogy a márka sok üzemanyag -hatékony V6 -ja eddig. Csatlakozik a meglévő 2,0 literes benzin, 2,2 literes dízelmotorhoz, valamint a hibridhez (amely egy 3,5 literes benzin V6-ot, valamint egy elektromos motort használ) a Q50 sorozatban.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Közel 400 lóerővel az új, a Topping V6 Q50 nem inkább a BMW M3-Infiniti-t tervezi, hogy egy teljesítményosztályt tervez, hogy vigyázzon-bár inkább olyan járművek, mint a Mercedes C 450 AMG Sport, amely áthidalja a teret a terek között a terek között. Alapvető tervek, valamint a kemény variánsok. Sokkal erősebb, mint a Merc, amelynek 362 lóerője van a saját 3,0 literes V6-ról.
A frissített Q50 szintén új kormányzási rendszert kap. Ez az autó második generációs adaptív elektronikus kormányzórendszere, valamint az Infiniti kijelenti, hogy sokkal inkább úgy érzi, mint egy hagyományos szervokormány-rendszer, sokkal több megjegyzéssel és kormányzati érzéssel.
Kezelheti a kormányzást különféle beállításokkal, a standard, a hó, az Eco és a Sport módokkal, amelyeket a jelen autóból szállítanak, két új módot választhatunk 2016 -ban; Sport+, valamint személyes. Ez utóbbi lehetővé teszi a kormányzás finomhangolását, hogy a sofőr felfedezze a legjobb beállítást, különösen számukra.
A frissített kormányzórendszer mellett a Q50 szintén „dinamikus digitális felfüggesztést” kap, amely egy adaptív rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a sofőr számos beállítás közül válasszon. A sportban, valamint a Sport+ módban a jármű merevül, valamint a jármű szintén repülhet, hogy javítsa a karosszériak tekercsét a sarkokban, és dudorokat vezessen be az úton.
Mit hiszel a Q50 395 lóerős V6 fogalmában? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published.