Somerset alapú sportautó-gyártó terveit, Ariel egy „ultra-nagy teljesítményű” tartomány létrehozásának terveit mutatta be, amelyet jelenleg Hipercar néven fejlesztettek Elektron neve, amikor megérkezik 2019 -ben.
A nagyteljesítményű szén -dioxid -csökkentés érdekében a Hipercar jelenleg a projekt működési címe, és nem lesz a kész autó neve. A szabadalmi archívumok azonban azt mutatják, hogy Ariel védjegyet adott az Elektronnak, amelynek értelme lenne produkciós névnek, tekintettel a hiperkocsi elektromos természetére.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb eladó 2017 -es hiperkocsik
A projekt 2014-ben kezdődött, mint egy csillagos tanulmány, hogy megvizsgálja a kis brit márka jövőbeli irányát, és hogyan bővítheti termékcsoportját az Atomon és a Nomadon túl. A tanulmány eredménye a Hipercar, és a következő hónap elején láthatjuk az első prototípus autókat.
Miközben az autó kialakítását még nem fejezték be, Ariel egy maroknyi teaser képet adott ki, amely arra utal, hogy a kezdeti prototípusokkal jár. A képek egy olyan autót javasolnak, amely meglehetősen különbözik az exoskeleton-alapú atomtól és a nomádtól, extrém megjelenésű karosszéria panelekkel, aerodinamikai vágásokkal és uszonyokkal, sőt a sirály stílusú ajtókkal is.
10
Az adsclose erről a hirdetésről

Ariel első modellje lesz egy jelentős test és zárt pilótafülke, könnyű anyagok és szénszál keverékének felhasználásával. Egy új, könnyű hajtogatott és ragasztott alumíniumszerkezeten ül, a fedélzeten állítható felfüggesztéssel.
Az igényelt 295 lóerő kialakításával rendelkező kerekes motorok energiát kínálnak, mindegyik 450 nm nyomatékkal büszkélkedhet. Az új hiperkocsi mind a négykerék-meghajtó, mind a hátsókerék-meghajtó verziói fejlesztés alatt állnak, ami azt jelenti, hogy egy 180 lóerővel rendelkező tartománytáblázó modell egy 590 lóerővel ellátott hátsókerék-meghajtású autóhoz kapcsolódik. Ariel szerint 2,4 másodperc alatt 0-60 km / h sebességgel és korlátozott maximális sebességgel 160 mph. A motorokat a Hipercar projekt keretében fejlesztették ki, az Equipmake és az objektív Co Japan szakemberekkel együttműködve.
A két meghajtású lehetőség mellett két akkumulátort fejlesztettek ki a Hipercar számára. A négykerék-meghajtású modell egy 42 kWh méretű cellát fog használni, a kevésbé nagy teljesítményű hátsókerék-meghajtású verzióval, amely hosszabb tartományt céloz meg, egy 56 kWh-os kapacitású akkumulátorral a fedélzeten.

A tartományhosszabbító technológiát egy 35 kW -os gázturbinamotor hozzáadásával alkalmazzák, amely a hátsó motorok felett ül. Rögzített 120 000 fordulat / perc sebességgel fut, töltve az akkumulátorokat. A plug-in képességek a kész autón is szerepelnek, amely 2020-ban teljes termelésre kerül.
Mit gondolsz Ariel elektromos hiperkocsi terveiről? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

Leave a Reply

Your email address will not be published.