, miután láttuk az idén a Genfben található összes dicsőségében, a McLaren feltárta, hogy az új 570GT brit debütálása a jövő heti London Motor Show -n kerül sor.
Az 570GT a woking -alapú cég legfrissebb kiegészítése a Sport sorozat -sorozatához – amely sokkal több általános csomagtartó helygel büszkélkedhet, mint néhány családi ferdehátú. Úgy hozták létre, hogy a Porsche -t a funkcionális sportautók legnagyobb készítőjeként bántalmazza.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• McLaren 570GT áttekintés
A 154 000 fontból származó ára a GT -t számlázza, mint a leghasznosabb és leginkább elbűvölő McLaren. A sokkal koncentráltabb 540c és 570 -es kupé mellett ül a tartományban.
A Coupe -ról a GT -re történő javulás kívülről nagyon nyilvánvaló. A szénszálas hátsó fedélzetet és a kupéból származó repülõgondozóit P1-ihlette konvex üveg hátsó vége váltotta fel. Egy oldalsó csuklós üveg nyílás nyílik meg, hogy felfedje egy új bőrrel bélelt poggyász-túra fedélzetet, amely 220 liter helyet használ az orr 150 literes tárolóhelyének tetején. Kombinálva, az autó csomagtartójának mennyisége sokkal több, mint amit a Ford Focus Fashback -ben talál.
21

A McLaren Design vezetője, Rob Melville azt mondta az Automobile Expressnek, hogy az üvegfedélzetet oldalsó csuklóként szolgálták, hogy a csizmás legmélyebb részeihez a legjobb hozzáférést biztosítsák. A hagyományos legmagasabb csuklós elrendezéshez obstruktív gázrut szükséges. Azt mondta, hogy az oldalsó zsanér csökkenti a forró kipufogóval való érintkezés valószínűségét is. Az utasok az ülések előre hajtogatásával is elérhetik a csomagtartót.

Leave a Reply

Your email address will not be published.