, mini rajongó vagy, de nem elégedett a BMW erőfeszítéseivel az ikon újraindítására? Lehet, hogy David Brown Automotive rendelkezik az autóval. A „Mini Remastered” a klasszikus városi autó 21. századi átdolgozása, 100 modellre korlátozva, és egy előrejelzett 50 000 font kezdőárral.
Ez a belépő szintű ár azt a tényt tükrözi, hogy az apró remastered az Egyesült Királyságban kézbesítve van, egy testreszabott alvázmal, testtel és belső térrel, amely körülbelül 1000 órát vesz igénybe a gyártáshoz. Ez az ár két magasabb szintű, korlátozott kiadású modellnél több mint 70 000 fontra növekszik, és az ügyfélkocsik várhatóan készen állnak az év végére.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A David Brown Automotive-t a közelmúltban ismerték a Speedback GT, a Jaguar XKR alapján alapuló, a hatvanas évek ihletésű modelljének, a hatvanas évek ihlette modelljének felépítéséről. Most a Coventry-alapú autógyártó a piac másik végére ment az eredeti Mini edzőbe épített verziójával.
• A legjobb városi autók, amelyeket most kapni kell
Az “Ultimate Classic Mini” -nek nevezve minden autó szinte azonos az eredetivel, de vadonatúj, kézzel készített testpanelekkel. Az új szerkezeti gerendák extra merevséget adnak, míg a stílus új alumínium rács, LED külső lámpákkal és testreszabott fényszóró -előlapokkal frissült. Különleges jelvény és pocsolya lámpák a szárnytükrön emellett azt is jelképezik, hogy ez nem szokásos régi mini.
20

Belül az, ahol a dolgok sokkal forradalmibbá válnak. Az apró Remastered ideális naprakész lett beépített SAT-NAV és infotainment rendszerrel, amelyen az Apple CarPlay és az Android Auto található. Van még kulcs nélküli nyomógombos indulás, testreszabott ülések kézzel díszített kárpitozással és egy kötőjel, csúcskategóriás bőr burkolatú és őrölt alumínium kapcsolókkal. A Retro Smiths tárcsák is szerepelnek, míg David Brown még javította a vezetési pozíciót, hogy sokkal kényelmesebbé tegye.
Az apró Remastered -et az 1,275 cm3 -es motor felújított változata táplálja, az eredeti egységhez képest 50 % -os teljesítménynövekedéssel. Van még egy átdolgozott négysebességű sebességváltó, továbbfejlesztett felfüggesztés, négyfajta tárcsafékek és a hangszigetelés növelése. A társaság alapítója, David Brown azt állítja, hogy az autónak “minden stílusának és hangulata lesz, de modern dinamikával”.

20

Az új autó akkor jön, amikor a cég a székhelyét Coventry -ből Silverstone -ba, az Egyesült Királyságba mozgatja, egy új, 18 000 négyzetméteres dizájnnal és értékesítési stúdióval, amely nyáron nyitva áll.
Mit gondolsz a David Brown Mini -ről? Tudassa velünk a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.