házfutásának elérése alatt áll, hogy a Párizsi Autószalonon látványos ötletekkel, valamint a Renault Trezor -nal a Párizsi Autószalonon felgyorsítja a háztömegét. A Trezor képviseli a cég stílus történetének legfrissebb fejezetét, Laurens Van Den Ackar stíluskezelő alatt.
A legelső koncepciója, a 2010 -es Dezir, egy párot jelentett: „Olyan volt, mint az első látásra” – mondta Van Den Ackar. Most Trezorral a történet beköltözött a következő szakaszába …
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

“Ez még mindig a szerelem története, bár sokkal érettebb” – mondja van den Ackar. „Most a pár egy ideje együtt volt, és ő is fel fogja vetni a kérdést. Tehát a Trezor tetőfedő rendszerének nyílása dráma egy hangdoboz kinyitását képviseli, és valami rendkívül különlegeset tesz ki. ” Egészen.
52

Még ennél is fontosabb, amit a jármű képvisel: Dezir vezette a Renault reneszánszát, kezdve a 2012 -es Clio -val, a Captur -nal, a Kadjar -nal, valamint a Mégane -vel, valamint az új Koleos SUV -vel való befejezéshez hasonlóan a Párizsi Autószalonon is.
A Trezor az új 2018 -as Renault Design Direction -re mutat
A Trezor áttekinti ennek a tartománynak a regenerációját, valószínűleg a következő CLIO -val kezdődik, amelyet valószínűleg a 2018 -as Párizsi Autószalonon látunk. Azok a nagy, C alakú elülső lámpák, amelyek körülvéve a nagy levegő-bevitelt, valamint egy karcsúbb rácsba futnak, a fejlett L alakú műszerfalral együtt várhatóan valamilyen módszer alakban vagy formában termelést készítenek.
52

A Trezor stílusának többi része nagy része látványos fantáziának tűnik, ám a valóságban váratlanul. A Renault valószínűleg soha nem hoz létre egy ilyen tiszta GT -t – ez végül az alpesi feladat lehet. Azonban az innováció ezen vezetési ötlet alatt (kevés ötlet jármű valóban áthelyezheti a saját gőzük alatt) rendkívül valós.
Renault Trezor Working Electric Powthrain
Az elektromos hajtásláncotól kezdve egy elektromos motor felhasználásával, amely a hátsó kerekeket vezeti, amely a Renault E.Dams Formula E versenyautóból származik. A RESS (újratölthető energiatároló rendszer) fékteljesítményű energiagyógyító rendszer szintén az E-képletből származik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published.