, az autonóm vészfékezés (AEB) megfelelő előnyei 38 % -kal csökkennek a valós hátsó végső balesetekben-mutatta be a két baleset testének új jelentése.
Az Euro NCAP, valamint az ANCAP – az ausztrál ekvivalens – közzétette a kutatási tanulmányt, amely szintén kimutatta, hogy nincs jelentős különbség a nagyvárosi és a vidéki balesetek előnyei között. Ez a biztonsági technika hiteles előnyeinek legelső bizonyítéka, valamint a legjobb eredmények eléréséhez szükséges kiterjedt fitmentiseket mutat.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legbiztonságosabb járművek
Az alacsony sebességű AEB választáshoz társított számadatok, amelyek általában egy automatikus fékfüggvényből állnak, amely hatékonyan működik, akár 50 km/h sebességgel (31 mph). A becslések szerint az összes baleset 75 % -a alacsonyabb sebességgel történik.
Az Euro NCAP már csak ötcsillagos pontszámot ad ki az AEB-vel felszerelt járműveknek, valamint a következő évtől kezdve a baleseti tesztek tartalmaznak AEB rendszereket, amelyek felismerik a gyalogosokat.
Az AEB pénzt takarít meg a járműbiztosításra
Az AEB az iparágban és a néven is változik, mivel a Ford aktív városi megállást, a Volvo városbiztonságát, valamint a Volkswagen városi sürgősségét biztosítja. A költségek 200 GBP -től kezdődnek.
És a Brit Biztosítók Szövetsége (ABI) azt mondta, hogy az autó kiderül, hogy az AEB előzetes kifizetése pénzt takarít meg a prémiumra, a jármű biztonságosabbá tétele mellett. A szóvivő azt mondta: „A biztosítók már régóta azt hitték, hogy az AEB megfelelő különbséget tesz a jármű biztonságával szemben, hogy minden új autó alapjául be kell vonni. Ezt már beépítették a biztosítási fedezeti csoportos értékelésekbe, ami azt jelenti, hogy bárki, akinek a rendszere felszerelt járműveihez, látnia kell a gépjármű -biztosítási fedezeti költségek csökkentését.

Leave a Reply

Your email address will not be published.