Ez mind egyszerű, hogy a gumiabroncsokat magától értetődőnek tekints Az út mellett – valamint annak, hogy ha nem tartja őket, nagy bírsággal tarthatja, akkor fel kell ülnie, és tudomásul kell vennie. Alapvető fontosságú, hogy szem előtt tartsuk az autó gumiabroncsok nyomását, a futófelület mélységét és az általános állapotot rutinszerűen történő ellenőrzés kritikus értékét.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A törvényes gumiabroncs -futófelület limit 1,6 mm, bár az autósokat általában arra ösztönzik, hogy módosítsák őket, amikor 3 mm -re kerülnek. Ha a hatóságok a törvényes határ alatt használt gumiabroncsokkal vezetnek, akkor valószínűleg 2500 font bírságot szabnak ki, és három töltési pontot biztosítanak – valamint ez a gumiabroncsonként. Ha teljes jogellenes gumiabroncsokkal elkapják, akkor egy 10 000 font összegű, és potenciálisan elveszítheti az engedélyét.
• A legfinomabb gumiabroncsnyomásmérők
Egy másik ok, amiért a gumiabroncsok ellenőrzése gyakorlati tennivaló, az, hogy az elhanyagolt gumiabroncsok költsége. Ha a gumiabroncsok nyomását nem tartják a megfelelő szintre, akkor ez nem csak növeli az üzemanyag -fogyasztást, bár szintén növeli a különböző alkatrészek kopását. Ennek oka az, hogy egy lapos vagy alulfújt gumiabroncs sokkal nagyobb ellenállást mutat a fordulásnak, mivel a gumi nagyobb felülete kapcsolatba lép az útval. Ez leírja, hogy a lapos gumiabroncsokkal rendelkező járművek miért húzzák az egyik oldalát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.