, csakúgy, mint a Skoda Octavia Range többi része, a 2017-es középső életfrissítést hozta a Hot Octavia VRS Hatch és az Estate számára. A frissített Ford Focus ST brit költségei megjelentek, valamint a vásárlási könyvek már nyitottak.
A külső stílus sok nyilvánvaló módosítása felfedezhető elöl. A „Split” fényszórók, a motorháztető extra gyűrődései, a szögletes rács, valamint a szélesebb légifogyasztások részét képezik az Octavia új háztartási megállapodásáról, amely a Kodiaq-on debütált, míg –
12

A hátsó módosítások néhány új LED-es hátsó lámpára, valamint egy felülvizsgált diffúzor kialakításra korlátozódnak. Skoda vezérigazgatója, Bernhard Maier, aki jelen volt a Reveal -nál, kijelentette: “Ez a legtöbb idő, valamint a Skoda erőfeszítései az átalakításnak”. Az Octavia a cseh márka legnagyobb eladója, az újabb minták ellenére, mint a Kiváló és a Kodiaq, a 2016 -ban több mint 400 000 egység eltolódott.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb forró ferdehátúk
A Hot-Meal VRS stílusú jelzések a forró formatervezéshez 18 vagy (opcionális) 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket, egy 15 mm-es alsó utazási magasságot, valamint egy hátsó pályát, amely 30 mm szélesebb, mint az előző autó. Belül a legnagyobb módosítás a márka legfrissebb “Columbus” 9,2 hüvelykes navigációjának, valamint az infotainment rendszernek az Apple CarPlay, valamint az Android Automobile Connectivity Technology elfogadása. A Bolero és az Amundsen rendszerek alacsonyabb formatervezési rendszereket szintén frissítették, míg az új opcionális eszközök fűtött kormánykereket tartalmaznak.
12

A Skoda néhány további „egyszerűen okos” érintést mutatott be a 2017. évi Octavia sorozaton, beleértve a hátsó csomagtartóba integrált fáklyát, a csészarablókat, akik megfogják a palackot, hogy egyik kézzel kinyithassák, valamint a választást, valamint a választást. egy elektromos csomagtartó. A félbőr díszítés alapvető illesztés a VRS -en, az Alcantara opcionális.

Leave a Reply

Your email address will not be published.