nevezte, a Ford a Ford Wise Mobility volt elnökének, Jim Hackettnek, mint új elnökének és vezérigazgatójának a látogatását, Mark Fields volt igazgatóját.
Jelentés a Ford ügyvezető elnökének, a Hackett feltételezi, hogy a Ford világszerte működő műveletei, valamint 202 000 alkalmazottja kezelik.
A Ford költségének nyilatkozatában kijelentette: „Jim Hackett a legjobb vezérigazgató, aki a Fordot vezeti ebben az átalakító időszakban az autópiacon, valamint a szélesebb mobilitási térben.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Önvezetésű autók: Bármit is igényel, hogy tudjon
A cég meghatározta a továbbfejlesztés három alapvető területét, amely a Hackett hivatali ideje alatt zajlik, például az élesítést, hogy pontosan hogyan működik a vállalat, és foglalkozik az alulteljesítő részeivel, modernizálja a cég működését, valamint biztosítja, hogy jól reagáljon a jövőbeli mintákra Az iparban.
Hackett a Ford testületén volt, mivel 2013 -ban, valamint a cég bölcs mobilitási leányvállalatát vezette, mivel tavaly március, míg a korábbi mezők 2014 -ben a Detroiti Cars and Truck Maker gyeplőit vették fel, mielőtt a mai kezelést lemondta.
A New York Times először a Fields távozásáról szóló pletykákat idézte elő, hivatkozva a Ford vezérigazgatójára a cég romló monetáris eredményeire. A Ford részvényköltsége körülbelül 40 százalékkal esett vissza, mivel a 2014. júliusi 17,72 dollár költség 10,87 dollárra esett a múlt pénteken a kereskedelem végére.
A Fiesta Nagy -Britanniában a legerősebben értékesített autók és teherautók maradnak – valamint a közelmúltban teljes körű Európában, közvetlenül a nyáron megjelenő autók és teherautók új generációja előtt. Az utóbbi időkben a Ford nagyobb fotója azonban hanyatlás volt; A NYT beszámol arról, hogy az idén eddig az egész világon 25 % -kal csökkent a 2016. évi. Kisebb 700 millió dolláros beruházás Michiganben.
A Ford szerint az 56 éves Mark Fields volt menedzser úgy döntött, hogy visszavonul az üzleti vállalkozásból, amely megfelel a 28 éves szakmának a detroiti alapú piaci óriás mellett.
Most itt az ideje az új vezetésnek a Fordnál? Mondja el nekünk gondolatait a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.