, 2015 -ben a legjobb, valamint a gyakorlati “alternatív üzemanyag”? Néhányan (általában azok, akiknek piszkos, újratölthető autókkal és teherautókkal teli vegyületek vannak, akkor minden bizonnyal nehéz eladni). figyelmen kívül hagyja őket. Mindent figyelembe véve, könnyebb, olcsóbb és kevésbé stresszes, ha folyékony kőolajgáz (LPG) autók és teherautók üzemeltetése, mint egy tiszta EV.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Igaz, hogy az LPG évtizedek óta van a béren kívül, valamint egy (érdemtelen) képprobléma. Ez részben azért van, mivel számos zavaró névvel jár – LPG, LP -gáz, propán, bután vagy autogáz -, valamint részben azóta, hogy messze, akár csendesen, valamint bocsánatkéréssel forgalmazták.
Emlékeztesse magát a betartásra, és nem fogsz rosszul menni: az LPG/Autogas pontosan ugyanazt a feladatot hajtja végre, mint a benzin/benzin vagy a dízel/Derv … azonban kevesebb pénzért!
• A sofőrök visszaállítják az LPG -t, mivel a piac segítségre van szükség
Itt van egy üzemanyag, amelyet (ellentétben az elektromos energiával) gyorsan átadnak a hagyományos előadókon általánosan kínált szivattyúkon keresztül. Viszonylag tiszta. Amellett, hogy van egy nagy, régi benzin-guzzling jag vagy dzsip, ha még mindig él az élettartammal, akkor órákon belül átalakítható, hogy LPG-en futhasson. Mi nem tetszik?
Az olyan cégek, mint a Volvo, valamint a Vauxhall, használtak fejlesztéshez, valamint frissen a fogó LPG autók és teherautók számára kínálnak az Egyesült Királyság vásárlói számára. Amellett, hogy a korábbi államok abbahagyták őket az üzemanyaggal kapcsolatos létesítményekkel kapcsolatos problémák miatt, a benzin és a dízelhasználat hatalmas fejlesztései, valamint a hibrid technológiává történő diverzifikációja miatt, az utóbbi azt javasolja, hogy a politikusok csak a csomagtartót tegyék be az LPG -re.
“Igen, fejlesztettük őket, és Nagy -Britanniában felajánlottuk őket” – mondta nekem Vauxhall. “És viszonylag jól felajánlották – amíg a kormány be nem húzta a dugót az üzemanyag -ösztönzőre, aztán megsemmisítették.”
• A benzinköltségek az 5 éves alacsonyabb szintet értek el, azonban még több van a menni
Gyakorlatilag úgy tűnik, hogy a politikusok csendesen megpróbálták meggyilkolni azt, ami még mindig a harmadik sok kiemelkedő autóüzemmel foglalkozik Nagy -Britanniában. sajnáljuk őket.
De van ideje megváltani magukat. A beérkező kormány, a májusban történő hivatalba lépése miatt, szintén ki kell vonnia az OTT-jét 5000 GBP-es anyagát a költséges tiszta elektromos autók és teherautók vásárlói számára, és ehelyett mintegy 1000 font támogatást kínál a gépjárművezetők számára, akik arra törekszenek, hogy utólagos áruházba fektessenek be utólagos befektetésekbe. LPG konverziós készletek.

Jobb, ha messze elősegíti a régi, szomjas benzinüzemű autók és teherautók öt viszonylag rossz tulajdonosát, mint egy tiszta elektromos vásárló autós-, valamint ezért sokkal több pénz birtoklása.
Vásárolna egy LPG autót és teherautót egy tiszta EV -n keresztül? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.