A hevesen versenyképes Supermini-piac még egy új érkezést mutat 2017-ben, a vadonatúj Ibiza formájában. A Nissan Micra, a Ford Fiesta és a Volkswagen Polo új verzióival az idén a Method -on, a spanyol Supermini legújabb verziója – amely teljes egészében kitett az idei Genfi Autószalonon – friss stílust és technológiai douse -t is kap. Az új Ibiza most már eladó, valamint 13 130 font kezdőköltséggel jár.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb Superminis 2017 -ben eladó
Az Ibizát a földről fejlesztették ki, mint a játék biztonságával, tervezésével, teljesítményével és kényelmével, a Seat szerint. Használja a VW Group MQB platformot – különösen az új A0 verziót, amelyet a csoport legkisebb mintáinak alátámasztására állítanak be.
20

Új ülés Ibiza: Stílus és belső terek
Noha ennek az Ibiza alapjai újak, a stílus nem jelentõs módosítás az előző autóhoz képest, hasonló fényformákkal, valamint az ülés védjegye éles vonalaival a karosszéria mentén. Van azonban még egy mini-leon, és gondosabban összekapcsolva a Supermini-t a Seat családi nyílásával.
A belső tér szélesebb körű javítással rendelkezik, egy teljesen új kötőjel és középső konzollal. A középen van egy nagy infotainment képernyő, gombokkal, valamint a legfontosabb funkciók vezérlőelemeivel. Az új kialakítás 87 mm szélesebb, mint az előző autó, míg a tengelytáv 95 mm -rel is hosszabb, és további helyet teremt. A szélesebb test azt is jelenti, hogy nagyobb üléseket szereltek fel a jobb kényelem érdekében.
20

• Jelenleg eladó legjobb szuperminik

Leave a Reply

Your email address will not be published.