bevezetett töltési összehasonlító oldalt az Egyesült Királyság legelső all-in-one weboldala indították az elektromos autó-központú energia-tarifák, a házdíjak és a töltőeszközök összehasonlítására.
Az összehasonlító webhely a RightChare -nek a leendő, hogy évente több mint 230 fontot takarítson meg az ügyfeleknek, amellett, hogy meghaladja a 100 fontot a házdíj -egység telepítésének előzetes költségén.

Az energiaszolgáltatók azt akarják, hogy az ideális az otthoni töltés kikapcsolásához

Az elektromos járművek regisztrációja eddig 2020 -ban 157 % -kal nőtt, azonban a jobboldali államok szerint az EV -ket kapó motorosok hiányoznak a lehetőséget, hogy átválthassanak a speciális EV energia tarifákra, és felállítsák a bölcs díj pontokat, és évente számos fontba kerülnek az energiaköltségekbe. néhány eset.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A RightChare célja, hogy ezt megállítsa azáltal, hogy lehetővé teszi az autósok számára, hogy összehasonlítsák a legmegfelelőbb tarifákat és a töltőket, amellett, hogy felfedezzék, melyik cég a legszebb a töltő felállítása.
Az EV-orientált energiatartalékok, valamint a bölcs töltők pénzt takarítanak meg az elektromos járművek autósok pénzét, csak akkor töltik fel autóikat, amikor az elektromos energia olcsó. Azonban az EV tulajdonosainak csak körülbelül 20 % -a használ ilyen tarifát.
Charlie Cook, a RightChare alkotója és vezérigazgatója elmondta: „Az EV tulajdonjogának robbanása azt jelzi, hogy sokkal több lehetőség van, mint valaha, mint az autók, a töltők és az energia tarifák. Azonban az információk egyszerű összehasonlítása nélkül az autósok továbbra is sötétben vannak arról, hogy milyen választások működnek a legjobban, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapják.
“Az internetes eszközre való ingyenes szolgáltatás az egyetlen szolgáltatás a piacon, amely ezt megoldja a járművezetők számára, egyszerűen megérthető és pártatlan ajánlásokat nyújtva, amelyeket minden ügyfélnek testreszabott.”
A RightCale szintén számos lízingtussal, valamint jármű -márkakereskedéssel jár az Egyesült Királyságban, hogy segítse az új EV -t, összehasonlítva a háztartási lehetőségeket.
Cook hozzátette: „A díjpont-szolgáltatókkal, valamint a kézzel válogatott telepítőkkel való kapcsolataink azt jelzik, hogy az ügyfelek számára a lehető legjobb élményt és az árat is biztosíthatjuk. A márkakereskedések, valamint a lízing üzletek szakemberek a fogyasztók oktatása az EV-k előnyeiről, ám a Rightmental való partnerséggel szintén azonnali hozzáférést kapnak az Egyesült Királyság egyetlen all-in-one összehasonlító szolgáltatásához a háztartáshoz. ”
Kattintson ide közvetlenül a legjobban eladó elektromos járművek felsorolásához.

Leave a Reply

Your email address will not be published.