a McLaren Special Operations-ban debütált a 720-as pók speciális verziójával az idei Genfi Autószalonon. Tri-tone festékkel készített, és különféle szénszálas díszítéssel felszerelt, a műsoros autót az MSO kivitelezésének reklámjaként hozták létre.
Az egyedi gyártású festékmunka befejezése 260 órát vett igénybe, és a McLaren kijelenti, hogy a tri-tone témát oly módon használták, hogy utánozza a levegő áramlását a 720-as évek pók testén. Két fémkék árnyalatú és egy fémes fekete ült egy szürke alapréteg fölött, borítva az autó elosztóját, az ajtó tükröket, az elülső levegő -bemenettel, a hátsó lökhárítóval és az aktív hátsó spoilerrel.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A 2019 -es genfi ​​autókiállítás összes jelenlegije
A gondos festési munka mellett az MSO a Genfi-kiadású 720-as pók külsejét 10 küllős könnyű ötvözött kerekekkel, kék féknyereggel, szénmotor-borítóval, szénszálas küszöbökkel, szénszálas diffúzorral, sport kipufogógázokkal, fekete kipufogógázokkal, fekete féknyereggel, fekete féknyereggel, fekete féknyereggel, fekete féknyereggel, fekete féknyereggel, fekete féknyereggel, fekete féknyereggel, fekete féknyereggel, fekete féknyereggel. Külső burkolat és elektrokróm üveg a behúzható kemény tetejéhez.
12

Belül az MSO 720-as pók egy pár szénszálas háttámlával ellátott üléseket kap, amelyek bőrben és Alcantara-ban vannak vágva, az MSO márkanév a gyorsítópedálon, a szénszálas belső díszítéssel, a padlószőnyegekhez és a fejtámlákhoz speciális jelzéssel, valamint egy egyedi gyártású kulccsal. amely megfelel az autó külső felületének.
Pontosan ugyanaz a 710 lóerős, 4,0 literes iker-turbó V8 motor hajtja, mint a Common 720S pók. A teljesítményt egy hétfokozatú automatikus sebességváltóval táplálják a hátsó kerekekhez, lehetővé téve a 0–62 mph sprint 2,9 másodpercig, és a tetőfedő legfeljebb 212 mph sebessége megnőtt, vagy 202 mph leengedett.
Most nézd meg a Közös McLaren 720S Spider értékelését. Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.