Ha online vagy követelménye van Nagy-Britannia bal alsó sarkába utazni, akkor méltó vagyok tőlem mély együttérzésre, és gyanítom, hogy más A tisztességes gondolkodású emberek, akik a mozgás rugalmasságát alapvető emberi jognak tekintik.
Szomorú, hogy a „Hálózat” autópálya „hálózat” ebben a negyedévben, valamint a mi környezetbarát és élvezetes földterületen szomorú, összehasonlítva a Blighty más nagy, lakott régióival. Amellett, hogy mélyen szomorú vagyok, hogy a várhatóan „modern Nagy-Britanniában” az autóellenes politikusok a délnyugati részén (és még inkább távol) úgy tűnik, hogy gonosz háborút folytatnak a járművek ellen, valamint utasuk.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Ulez elmagyarázta: Bármit is igényel, hogy megismerje
Véletlenszerűen (vagy volt?), Pontosan ugyanazon a napon, november elején, a Bristol Városi Tanács, valamint a Vasúti Nemzeti Szövetség, valamint az Impact -ben átutalási munkavállalók (RMT) kiderült, hogy még sokkal több szállítást ártalmatlanítanak -Kapcsolatú szenvedés a délnyugaton.
Nem vagyok biztos benne, hogy ez az óriási, hatalmas, szervezeti szervezetek bűnösek-e az alkalmatlanság, a tudatlan szabotázs, a politikai játékban vagy a védtelen, a földi só sójának rendes zaklatása miatt. Megértem, hogy a Bristol Council, valamint az RMT nyilatkozatainak abszolút szabotálnak számos embert, akik dízel autókat használnak, és/vagy a (ha!) Várakozásra váró vonatokat, a látszólag politikailag pontatlanok által üzemeltetett 24 órás mobilitási gépek számára. Belső égésű motorok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.