A vezető rendőr azt mondta, hogy a benzinkút-vezetés-ahol az autósok töltik meg járműveiket, akkor egyszerűen rögzíthetők. arra készteti az embereket, hogy a kitöltés előtt fizetjenek.
Simon Cole, a Nemzeti Rendőrségi Fő Tanács főtanulmánya elmondta a Telegraph -nak: “A kőolajipar 30 másodperc alatt megtervezheti a bilkinget azáltal, hogy az emberek előzetesen fizetnek, amit más országokban teljesítenek.”
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Az Egyesült Királyság benzin- és dízelárai
Cole azonban hozzátette, hogy ez nem történt meg egyszerűen: “Nem, mert az üzletükben a séta a vállalati ajánlat részét képezi.”
Cole megjegyzéseit gyorsan megcáfolta a benzinkereskedők szövetsége, amelynek kereskedelmi menedzserje szerint a dolgok „nem annyira egyszerűek”. Gordon Balmer rámutatott, hogy legalább 20 000 fontba kerül a szivattyúk utólagos felszerelése egy átlagos töltőállomáson előrefizetési gépekkel, és hogy a benzinkút félbevételei általában nem üzemanyag-eladásokból származtak. Ez korábban arra késztette az egyik kiskereskedelmi csoportfõnököt, hogy kávét hívjon, nem pedig az olajat, a „fekete arany” a benzin- és dízelkereskedõk számára.
A benzinkereskedők szövetségének saját adatai azt mutatják, hogy az utóbbi években a vezetés száma növekedett, a veszteségek az elmúlt hat évben évi 26 millió fontról 31 millió fontra növekedtek. És bár az automatikus számlemez -felismerő rendszerek és a figyelmes személyzet segíthetnek a garázsok veszteségeinek csökkentésében, a klónozott számlemezek és a túlfeszített rendõri erõk a veszteségek megtérítésére utalnak, ritkán egyértelműek.
Időközben a RAC beszámolt arról, hogy a csökkenő olaj- és nagykereskedelmi benzinárak azt sugallják, hogy az autósoknak gyakorlatilag 2 fontot kell megtakarítaniuk a benzin tankánként, ám ezeket a megtakarításokat nem adták át a fogyasztóknak.
Gondolod, hogy a kitöltés előtt fizetnie kell az üzemanyagért? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.