. Az Alfa Romeo Mito ötajtós Supermini SUV-ként újból feltalálható, az Auto Express feltárhatja. Amikor megérkezik, akkor a végső oszlopot képezi a márka négysávos SUV-sorozatában.
A Genfi Autószalonon, ahol az Alfa elindította a közelgő Tonale SUV koncepció verzióját, Roberta Zerbi, az európai főnök azt mondta az Auto Expressnek, hogy a cég több nőt keres a márkába. Mint ilyen, különös hangsúlyt fektet a most elhunyt Mito Supermini helyettesítésére, és hogy ez egy kis SUV -ba morfot jelenthet.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Genfi Autókiállítás 2018: Legfrissebb hírek
“Szeretném, ha több nő [az Alfa Romeos vezetése]” – mondta. „Az Alfát mindig a Betolhead autójának tekintik. de miért? Olyan lenyűgöző formatervezési darabok.
„A Mito jól teljesített a nőkkel, de csak bizonyos mértékig. Három ajtós autó volt, és a nőknek be kell illeszkedniük gyermekeiknek; Az ötajtós megfelelőbb. ”
Úgy tűnik, hogy az ALFA főnökei szívesen ragaszkodnak Sergio Marchionne vezérigazgatójának a 400 000 autó eladásának törekvéseihez évente, és az Auto Express megérti, hogy egy kisebb modell segíthet ennek megvalósításában.
Arra a kérdésre, hogy a társaság tehát a Mito helyettesítését vizsgálja-e, Zerbi válaszolt: „Azt hiszem, szükségünk van egy belépő szintre. Ez az, amiben dolgozunk. Nem vagyok biztos benne, hogy mito lesz, de belépő szintű autó lesz a márka számára. ”
A SUV -k tartós népszerűsége miatt ez azt jelentheti, hogy Alfa Romeo jóval a meglévő Stelvio és a közelgő tonale túlmutatóját kívánja kibővíteni. Zerbi azt mondta nekünk: „Mind az alábbiakban, mind az alábbiakban (STELVIO) dolgozunk.
Mivel a produkcióra kész tonale csak 2020 végén esedékes, valószínűleg a két további SUV még mindig van. A Zerbi nem adna időkeretet, de 2022 előtt sem várható.
Az elektromosítés kulcsfontosságú szerepet játszik az Alfa jövőjében, azaz a kisebb SUV-t szinte minden bizonnyal enyhe-hibrid technológiával kínálják, és esetleg akár teljes EV-ként is. A Zerbi megerősítette, hogy a tonale beépülő modulként lesz elérhető a bevezetésből, és a Componentriatry nem sokkal később csatlakozik a Giulia és a Stelvio tartományhoz.

A mito átalakítása SUV -ként jó terv az ALFA számára? Tudassa velünk a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.