Land Rover egy pillanat alatt tekercsben van, a nemrégiben elindított Discovery Sport kiemelkedő, valamint az újjáélesztést követő Evoque-t is-ez azonban nem jelenti azt A brit cég könnyedén fogja megtenni a dolgokat.
Mivel a járműfajta növekszik, és vonzó az ügyfelek számára, mint valaha, a Land Rover készen áll arra, hogy bármilyen esélyt élvezhessen, és itt érkezik ez az új védőpedális jármű. Igen, a föld A Rover Experience-t most felajánlják azoknak, akik a szülői láb nélkül is felmásznak a járművekbe a jelen felállásban.
14

A Frankfurti Autószalonon debütálva ezt a védő pedáljármű -ötletet a híres védő 60 éves ünneplésére készítették, valamint a True Land Rover rajongóinak gyűjtőjeként forgalmazzák. A Land Rover tipikus kemény fejlődése magas színvonalú, valamint a részletek iránti érdeklődés felfedezhető még ezen a piszkos off-roadernél is, pontosan ugyanazzal a Loire Blue Paintwork-rel, amelyet a teljes méretű védőn fedeztek fel, míg a belső teret barnás bőrrel díszítik.
14

A Defender Pedal járművel tavaszi felfüggesztés és működő fékek is tartalmaznak, és még egy parkolófékkel is rendelkezik, amely segíti a hároméves korát, ha egy meredek lejtőt elhúzza.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Mindezeket a funkciókat szeretné, mivel a Defender Pedal jármű gyártási változata várhatóan körülbelül 10 000 fontot fog kiskereskedni, amely elegendő ahhoz, hogy egy jól hasznos védőt kapjon egy teljesen működőképes motorral.
Mondja el nekünk, mit hiszel az új Land Rover Defender Pedal járműről az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.