Egy új Turbo RenaultSport Clio szerepel a módszeren-valamint minden információnk a hihetetlenül hi-tech forró nyílásról, amely az osztály legnépszerűbb.
Különleges képeink egy kémes prototípus álcázását hámozzák el, hogy megnézzük a következő generációs clio Rs megjelenését.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Tizenkét évvel az eredeti CLIO 172 elindítása után az Egyesült Királyság a RenaultSport kritikus piacává vált, tehát ennek az új formatervezésnek meglehetősen hatalmas cipője van.
Az újonc jelölése egy mélyebb, sokkal agresszívebb első lökhárító, jelentős levegő -bevitel, LED futó lámpákkal, valamint az ezzel futó aláíró szárnyral, amely a kimenő autóban szerepelt.
De az elülső rész uralja a Renault új háztartási arcának jelenlegi példáját, egy nagy gyémánt jelvényt egy nagy rácsba helyezve, amely a fényszórókba áramlik. A Bodykit átalakítása nagyobb oldalsó szoknyákkal, hátsó spoilerrel és új hátsó diffúzorral folytatódik.
Noha a jelenlegi RenaultSport Clio csak háromajtósként érkezik, ezt a legfrissebb formatervezést kizárólag ötajtósként kínálják. Ezekben a kémfelvételekben a prototípusnak három ajtója van, ám a hátsó ajtófogantyúk okosan el vannak rejtve a C-oszlopokban, mint az Alfa Romeo Giulietta-n.
Egy másik hatalmas beszédpont a motorháztető alatt áll, ahol a RenaultSport a jelenlegi CLIO természetesen szívható 2,0 literes motorját átadja egy új, 1,6 literes turbófeltöltéssel, amely nem csak sokkal erősebb, bár sokkal hatékonyabb is.
A hatalomnak annyira 210 lóerőnek kell lennie – a régi autók és teherautók 197 lóerősségétől – ez az osztály legerősebbé válik. Ennek segítenie kell a jelenlegi autó 6,9 másodperces 0-62 mph-es időtartamáról.
Egy kisebb, turbófeltöltős motor elősegíti a forró CLIO működési költségeinek javítását is, az üzemanyag -gazdasági környezetet 34,4mpg -ről sokkal több, mint 40MPG -re, valamint a CO2 -kibocsátás 190 g/km -ről 150 g/km -re történő csökkentésével.
A RenaultSport tervezését a szeptemberi párizsi House House Autószalonon a negyedik generációs CLIO-val együtt mutatják be, bár a nyáron hivatalos fényképeket készítünk a rutin Supermini-ről.

A jelenlegi CLIO-hoz hasonlóan két különálló Renaultsport-mintát kínálnak: egy jól felszerelt közös autók és teherautó, valamint egy lecsupaszított kupa verzió. A költségek körülbelül 18 000 fontotól kezdődnek a kupa, valamint a közös autó 19 000 fontjától. Az értékesítés 2013 elején kezdődik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.