A Chevrolet Corvette Z06 – a Corvette Stingray még erősebb és agresszív stílusú verziója – hivatalosan kitett a Detroit Motor Show -n.
A Corvette Z06 egy új, feltöltött LT4 6,2 literes V8-at használ, amely „legalább 625 lóerő”, valamint 861 nm nyomatékot hoz létre. Az új motor tartalmazza a közvetlen befecskendezést, a henger deaktiválását, valamint a változó szelep időzítését a hatékonyság fokozása érdekében.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• További hírek a 2014 -es Detroit Autószalonon
A motor töltője a motorblokk V -jében helyezkedik el, azonban ez csak néhány centiméterrel növeli a motor magasságát a Corvette Stingray LT1 motorja felett. A töltő hozzáadása azonban szignifikánsan növeli a hatalmat a Stingray természetesen szívható 450 lóerős V8 -ból.
A vásárlóknak lehetősége nyílik egy hét sebességű kézikönyvre, amelynek megfelelnek a Smoure Downshift-hez, vagy egy új, nyolc sebességű nyomaték-konverter automatikus, amelyen lapátváltók vannak.
A GM kijelenti, hogy az automatikus sebességváltó a riválisok által kínált legjobb kettős tengelykapcsoló-sebességváltókhoz rendkívül hasonló. Azt állítja, hogy a Corvette sebességváltója a második századot a második századba váltja, mint a Porsche 911 hét sebességes PDK-ja.
A Z06 -ot három különböző aerodinamikai konfigurációban kínálják. Az alapvető Z06 elülső elosztóval, az első kerék nyílások körül, egy egyedi szénszálú motorháztetővel, nagyobb szellőzőnyílással, valamint a Corvette Stingray Z51 teljesítménycsomagjának hátsó spoilerével rendelkezik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.