A fiatal autósok aránytalan kockázata van annak, hogy egy országban vagy vidéki úton való ütközés során meghalnak, a halálos statisztikák elemzése szerint.
A 17–24 éves korosztályban a közúti halálesetek kb. 71 % -a fordul elő a vidéki utakon, az országos átlag 57 % -kal. A 17 éves autósok legnagyobb kockázata van, a veszélyek csökkennek az egyes következő évben.

Olcsó autóbiztosítás fiatal sofőrök számára: Legjobb tippek

A kutatás az AA Charitable Trustból származik, amely szerint az A229 Kentben a legmagasabb ütközési sűrűséggel rendelkezik a fiatal sofőrök körében, az A6076 Durham megyében a legnagyobb kockázatot hordozza számukra.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A vidéki utak nem motoros utakként vannak meghatározva, a 10 000-nél fiatalabb területektől távol, és ők a legveszélyesebb út típusúak az országban.
A hivatalos kormányzati adatok szerint 2019 -ben az Egyesült Királyságban 1 752 közúti haláleset történt. Ezek közül 994, vagyis 57 % volt a vidéki utakon, annak ellenére, hogy ezek az utak az összes forgalom mindössze 43 % -át hordozták. A városi utakon 653 haláleset volt, vagyis az összes halálesetek 37 % -a, amelyek az összes forgalom 37 % -át veszik igénybe; Az autópályák 2019 -ben 105 haláleset tapasztalata volt, ami az összes halálesetek hat százalékának felel meg, annak ellenére, hogy ezek az utak a forgalom 20 % -át hordozták.

Leave a Reply

Your email address will not be published.