a Ford előkészíti a termelést az Egyesült Királyságból a Brexit utáni Egyesült Királyságból.
Az amerikai gyártó, amely 13 000 embert foglalkoztat az Egyesült Királyságban, elmondta Theresa May miniszterelnöknek, hogy alternatív helyszíneket készít külföldön egy magán telefonhívás során az üzleti vezetőkkel, a The Times szerint.
• Ford, hogy akár 400 munkahelyet csökkentsen a Bridgend Factory -ban
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Theresa May állítólag a telefonhívást alkalmazta annak megerősítésére, hogy a kormány pénzügyi támogatási csomagot készít az üzleti vállalkozások számára, amelyeket a No Deal Brexit érint, de nem bővült tovább.
A Ford nem erősítette meg, és nem tagadta meg a telefonhívás részleteit, de a szóvivő nem volt optimista a helyzet értékelésében, mondván, hogy a vállalat „bármilyen intézkedést megtesz az európai vállalkozásunk versenyképességének megőrzéséhez”.
A Ford hozzátette, hogy egy kiskereskedelem nélküli Brexit „katasztrofális az Egyesült Királyság autóiparának és a Ford gyártási műveletei számára az országban”, és hogy régóta „sürgette az Egyesült Királyság kormányát és a parlamentet, hogy működjenek együtt, hogy elkerüljék az országot, hogy az EU-t elhagyják az EU-t. egy kisgyermek, kemény Brexit alap március 29-én. ”
A társaság nemrégiben bejelentette a költségmegtakarítási intézkedések sorozatát, amelyben több ezer munkahely veszít Európában egy 11 milliárd font összegű globális költségmegtakarítási terv részeként. A Ford 192 millió fontot veszített Európában a pénzügyi év harmadik negyedévében.

Leave a Reply

Your email address will not be published.