Legendary Automotive Style Home Italdesign elhúzta a pakolást a show-stopping új szuperautó, a Zerouno. Ezt az „Italdesign Automobili Speciali” márkanév alatt mutatták be, és mindössze öt egységre korlátozódik.
Az Italdesign Zerouno visszatér a visszatéréshez az olasz társaság kis sorozatának produkciójához, amely a Volkswagen Group Fold részét képezte, figyelembe véve ezt a 2010 -et.
7

A jármű egy olyan moduláris platformot használ, amely integrálja a könnyű anyagokat, például az alumíniumot és a szénszálakat, míg a motor burkolata alatt egy 5,2 literes V10 motor, a Lamborghini Huracan, valamint az Audi R8 V10. Nem idéztünk hatalmi számot, azonban 602 lóerőt hoz létre mind a Huracan LP 610-4-ben, mind az Audi R8 V10 Plus-ban.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb eladó 2017 -es szuperkocsik
Az ilyen típusú energia mellett a fedélzeten az Italdesign kijelenti, hogy 3,2 másodperc alatt 0-62 mph, valamint a 205 mph legnagyobb sebessége képes.
7

A Zerouno karosszériája teljesen szénszálból készül, míg a stílus agresszív, szögletes redőkkel büszkélkedhet, kopoltyúk. A hátsó nagy hátsó szárny egy nagy, valamint komplex hátsó diffúzorral, valamint kipufogóbeállítással rendelkezik. Az egész stílus kissé hasonló az Italdesign anyavállalatának, a Lamborghini stílusához.
Még nem tettek ki a jármű költségeit, azonban az öt példa valószínűleg mindegyik 1 millió font feletti költségeket fog kiadásokkal, míg a vásárlók sok testreszabási lehetőséget fognak használni.
Mit hiszel az Italdesign új szuperautójáról? Értsük meg a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.